fbpx

Header Menu

Forfatter Elizabeth Clare Prophet

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) var en forfatter, lærer, budbringer og leder af The Summit Lighthouse.
Ligesom sin mand, Mark L. Prophet, var hendes kald at være Guds profet, eller en der leverer Guds ord. Trænet af de Opstegne Mestre, videregav hun deres budskaber til verden i kraft af Helligånden.
Disse meddelelser, der er kendt som “diktater”, indeholder ordene direkte fra den himmelske vært, samt en overførsel af lys til sjælens opvågnen og indvielse. Når hun modtog disse diktater, hun var ved fuld bevidsthed om end i en ophøjet tilstand. Meddelelserne blev formidlet ved Helligånden og ikke ved hverken synskhed, spiritisme, eller kanalisering.
Gennem Mark og Elizabeth Profet, har de Opstegne Mestre givet dyb lærdom, budskaber og profetier, der udgør en vej og en lære, hvorved sjæle kan finde hjem til Gud.
Elizabeth Clare Prophet har aldrig selv hævdet at være en mester, men kun mestrenes ‘instrument. Hun så sig selv som en ydmyg tjener af lyset i alle de opstegne mestre, i de studerende og i alle mennesker.
Under sin mission og tjeneste, underviste hun i en bred vifte af spirituelle emner om engle og ærkeengle, karma og reinkarnation, healing, sjælevenner, tvillingeflammer og vore indbyrdes relationer, samt og ikke mindst om praktisk åndelighed .
Hendes store ønske var at dele en spirituel vej, der ville føre sande søgende, ifølge traditionen fra det fjerne Østen, til at møde med deres virkelige lærere, de Opstegne Mestre, ærkeenglene og deres eget Højere Selv, ansigt til ansigt.
Hendes upublicerede skrifter, foredrag og diktater fra de Opstegne Mestre bliver fortsat frigivet af The Summit Lighthouse og udgivet af Summit University Press. På nuværende tidspunkt er der udgivet over 80 bøger til hendes navn, som er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Disse lærdomme fra de Opstegne Mestre er fortsat en stor inspiration for nye søgende, som for den der har studeret i mange år.