fbpx

Header Menu

Ærkeenglen Gabriel Healer

kr.98,95 inkl.moms

Nøgler til Helbredelse I Vandmandens tidsalder.

Livet har mange udfordringer og den største udfordring er at helbrede
sig selv, at forblive hel og at vogte helheden af sit Temple her på jorden:
de fire lavere legemer. Disse bevidsthedens svøb eller hylstre er sindet,
hjertets, sjælens og åndens omgivelser og enemærker. Hvis du vil helbrede
dig selv, så må du granske de højere og laver dele af dit væsen…

(Citat fra Kapitel 2.)

Varenummer (SKU): Ærkeenglen Gabriel Healer Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Ærkeenglen Gabriel Healer

Det er mit håb at denne bog vil blive et uvurderligt redskab for alle der ønsker at heale og blive healet.

Da den handler om sundhed i krop og sjæl så vil jeg også tillade mig at sige, at havde det ikke været for den viden den indeholder, så ville jeg sikkert ikke være så rask og rørig, som jeg er i dag.

I efteråret 1986 uddannede jeg mig til intuitiv clairvoyant healer a), og jeg praktiserede indtil juli 1987 da Jesus Kristus ”sagde til mig”, formidlet gennem Budbringeren Elizabeth Clare Prophet b): ”Giv det til mig! Jeg giver det tilbage til dig, når du er klar!” c)

Betingelsesløst og i dyb taknemmelighed overgav jeg mig til ham d). At jeg skulle følge Ham, på samme måde som disciplene gjorde, da de blev kaldet, var naturligvis indforstået. Selv om jeg sluttede min karriere som healer den dag, så blev jeg ved med at spekulere på, hvornår der var tale om sand healing og hvornår det bare var tale om manipulation af energier.

Som elev af Jesus Kristus og alle de andre opstegne mestre blev jeg mere og mere bevidst om det jeg kalder den lodrette og den vandrette bevægelse. Når jeg virkelig var i samklang med Kristus og mit Mægtige JEG ER nærvær så var det en lodret forbindelse. Når jeg brugte mine intuitive kræfter var det en vandret bevægelse.

Jeg flyttede til USA i 1988 for virkelig at kunne fordybe mig og dygtiggøre mig inden for det lodrette felt.

Der mødte jeg så i 1995, på et tidspunkt i mit liv hvor jeg havde brug for hjælp, en dygtig healer, som havde lært sig at arbejde udelukkende på den lodrette linie (Kristuslinien).

Med hendes hjælp lykkedes det mig at blive fuldstændig rask efter en ”whip-lash”(piskesmæld) skade, som var sket i forbindelse med en bilulykke. Hun var i stand til at lede mig tilbage til den egentlige årsag, som var således som Ærkeenglen Gabriel også beskriver det her i bogen: Et gammelt minde tilbage i fortiden.

Dette gamle minde, som sad i mit æterlegeme var den egentlige årsag til, at jeg var kørt galt den dag.

Det lykkedes mig, ved min kærlige healers hjælp og vejledning, at gå ind og ”fjerne”(forvandle) mindet helt. Et vigtigt redskab i den proces var og er tilgivelsen, og allermest tilgivelsen af sig selv. Ved hjælp af Den violette Flamme, som er det tilgivelsens lys, der er beskrevet her i bogen ÆRKEENGLEN GABRIEL HEALER, og ved hjælp af Mægtige Astrea (Stjernemoderen) var det muligt at opnå en fuldkommen healing på alle planer: i sjælen, i ånden, i sindet og ikke mindst i kroppen.

Til dette minde, var der også knyttet en negativ energi, i form af en dårlig vane, forstået som en uopmærksomhed på hvem jeg virkelig var. Denne vane skulle jeg også over-vinde. Ved ærkeenglenes*) mellemkomst, især ved ærkeenglen Michael, og Guds nåde lod dette sig imidlertid gøre.

Efter at denne healing så mirakuløst havde fundet sted besluttede vi os begge to for, at denne helt specielle viden skulle blive alle til del. Vi bad derfor om hjælp og vejledning til at finde den rette form for en sådan formidling, og eftersom Herrens veje er uransagelige, så blev det Ærkeengelen Gabriel, Herrens sendebud, der selv gav os de fine og kraftfyldte ord, som jeg hermed videregiver i denne bog, om hvad sand healing virkelig er.

Så hermed giver jeg ordet til Ærkeengelen Gabriel selv, som gennem Budbringeren Elizabeth Clare Prophet, fortæller om hvordan vi kan gøre os værdige til at modtage den gave, den healing, som i sidste ende altid kommer fra Gud, som hans helt specielle og personlige nåde, hjælp og støtte til os, for at vi kan opfylde vores opgave, vores mission, her på jorden.*)

Oversætter Dorte Merete Asbjerg

*) Alle de syv ærkeengle er store healere. Når vi beder til dem dagligt kan vi opnå at få en dyb indre kontakt til dem. Se: ”Hvordan vi kan samarbejde med Englene.” af Elizabeth Clare Prophet, 2008, og Summit Lighthouse´s folder: ”Himmelens Engle”.