fbpx

Header Menu

Ærkeenglen Michael

kr.149,95 inkl.moms

Måske en af de vigtigste bøger, du nogensinde vil læse…

Terrorisme, Krig, klimaforandringer, kriminalitet og økonomisk krise. Truslerne mod vores familier, nation og vores omgivelser er enorme.
Aldrig før har vi haft så meget for englens hjælp. Denne bog om ærkeenglen Michael giver dig en mulighed for at bede om indgriben og beskyttelse fra legioner af engle. Michael æres i den jødiske, kristne og islamistiske tro. Vi finder der, at han har aflagt det løfte, at han vil beskytte dig og dine kærer i denne besværlige krisetid. Bogen indeholder flere kapitler med sande beretninger fra mennesker, der har oplevet ærkeenglen Michael hjælp og støtte i vanskelige situationer.

Beskrivelse

Ærkeenglen Michael

Din Personlige Beskytter 

af Elizabeth Clare Prophet

Hvem er dette majestætiske væsen, der kaldes ærkeenglen Michael?
Har andre oplevet hans nærvær?
Vil han også hjælpe dem jeg bekymrer mig om?
Hvordan kommer han ind i mit liv?

 

Gud skabte englene ud af sin egen flammende ånd, som en udvidelse af hans Nærvær, manifesteret i en form vi kan genkende. Gud skabte englene før han skabte os, for at der skulle være nogen til at tage sig af os. Så blid og omsorgsfuld er vor Skabers kærlighed, at han ønsker at vi skal mærke det, på den mest personlige måde gennem hans engle. Ærkeenglene er mægtige kosmiske væsner. De er højest i rang i englenes orden, og ærkeenglen Michael er den, som alle de andre engle og deres legioner viser ærbødighed for.

Han er kendt som Beskytter ”Ærkeenglenes Prins”, og han befaler over millioner af legioner af engle.

Han åbenbarer sig ofte klædt i en strålende blå rustning omgivet af et intenst blåt og hvidt lys, der ser ud som lyn. Den blå elektricitet, der lyner fra hans aura understreger nærværet af magt, styrke og beslutsomhed. Det er også et udtryk for den guddommelige plan, eller det vi kalder vort blåtryk.

Hver af os er skabt med et kosmisk formål, og det er indgraveret i vores sjæl, som et indre blåtryk.

Ærkeenglen Michael forstærker denne enestående plan, og han befrier os så vi kan udføre vores mission. Med sit mesterskab i kvaliteten: magt, underviser denne mægtige engel også hvordan magt skal bruges rigtigt: i regeringen, i økonomien, i lederskab og i alle former for organisation, administration og lov. Men først og fremmest er han kendt som englen for beskyttelse.

Vi har alle brug for beskyttelse, fysisk såvel som spirituelt. Ærkeenglen Michael har påtaget sig opgaven at sikre vores sikkerhed, forsvare vore sjæle og tage sig af os.

Han har reddet mig og min familie fra alvorlige situationer, som jeg kender til, et dusin gange, og jeg er sikker på lige så mange gange, som jeg ikke kender til. Jeg kan huske engang hvor jeg følte ærkeenglen Michaels nærvær så stærkt, at jeg hverken kunne bevæge min hånd eller min arm under denne vældige engels nærvær, som beskyttede mig imod en fare.

Sommetider tror folk at specielle engle kun kan gøre visse ting, men engle har meget stor kosmisk bevidsthed. Selv om de er specialiserede, kan de godt udstrække sig til andre indflydelses områder. Så selv om Michael manifesterer magt og beskyttelse, kan han også helbrede vore legemer og vor sjæl. I den ældste kirke, blev han således betragtet som den himmelske læge.

Som en helbredende engel befrier han os fra indre og ydre kræfter, som er skyld i vor sygdom, vor byrde eller vor karma. Han hjælper os med at overvinde den tankeproces der har været med til at udvikle sygdom, alderdom og død. Hvis du har et problem, måske en skadelig vane, kan han hjælpe dig til helbredelse og frigøre dig fra denne byrde.

Han helbreder ud fra Guds viljes højeste

Et Afsnit taget fra bogen: Ærkeenglen Michael  af Elizabeth Clare Prophet