fbpx

Header Menu

De Syv Strålers Mester

kr.198,95 inkl.moms

Bogen fortæller historien om syv mystikere som ledte efter og nåede deres mål for selvforvandling på hver af de syv indvielsesveje.
Regnbuens syv spirituelle stråler svarer til de syv største energicentre eller chakraer i legemet. Hver af disse stråler repræsenterer en vej til selvrealisation.

Du vil finde vignetter fra disse mystikers liv fra forsvundne tider på fjerne
kontinenter og civilisationer, som nu er gemt under tidens sand eller under verdens have.

Ved at undersøge deres enestående vej til åndeligt mesterskab vil du kunne få
inspiration, glæde og helt specielle nøgler til dit livs rejse.

Varenummer (SKU): De Syv Strålers Mester Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

De Syv Strålers Mester

Et afsnit taget fra bogen: De Syv Strålers Mester af Elizabeth Clare Prophet

Længe har vi ventet, længe har sjælen været fyldt med fortvivlelsens vand, og den har søgt og søgt efter sandheden. I totusind år har verden accepteret Jesus Kristus af Nazareth som Mester og Guds enbårne søn.  Kunstmalere, poeter og filosoffer har skabt de smukkeste digte, skrifter og lærreder med motiver fra hans liv.

“Han har inspireret den vestlige kultur, etik og moralske standard til der, hvor vi står i dag. Hans indflydelse er enestående. Nu har vi imidlertid genfundet den gamle sandhed, som Østens vise havde bevaret og med dette skrift, denne bog fra Mark Prophet og Elizabeth Clare Prophet´s hånd, åbenbarer at vi alle kan gøre ham kunsten efter.

De syv Mestre på de syv stråler har gjort det, og de venter kun på at hjælpe os med at gøre det samme, som de har opfyldt: at genskabe sig selv i Kristi billede. Vi følger dem her gennem flere liv for at nå til forståelsen og afdække hver enestes helt unikke nøgle, der åbnede kærlighedens port, og som også vil åbne vort hjerte for Mesteren.

God Fornøjelse med læsningen og med Helligåndens inspiration af dit hjerte, din sjæl og din ånd.

Yderligere information

Vægt1 kg