fbpx

Header Menu

Dine Syv Energi Centre

kr.149,95 inkl.moms

DINE SYV ENERGI CENTRE

Af Elizabeth Clare Prophet

Du indeholder meget mere end hvad det blotte øje kan se!

Dine 7 energicentre vil give dig stor personlig indsigt og magtfulde redskaber til at skabe din egen balancerede helhed baseret på kroppens skjulte energisystemer. Du vil finde gammel visdom fra verdens spirituelle traditioner, kombineret med moderne holistiske principper, der visser hvordan du drager omsorg for din sjæl gennem de syv udviklingsstadier og hvordan du opnår positiv perssonlig vækst.

Pris: 149,95

Varenummer (SKU): Dine Syv Energi Centre Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Dine Syv Energicentre 

En spirituel bog til dig om dine syv chakraer

Magtfulde redskaber til at skabe din egen balancerede
helhed baseret på kroppens skjulte energisystemer.

Det mennneskelige legeme er kun
vitalitet, energi og Ånd…
Hvis du ønsker, at lære Den Store Vej, 
så må du værdsætte disse tre skatte.
-Lu Yen

Vitalitet. Alle ønsker det, men i dagens komplekse og stressfulde verden ved få af os, hvordan vi får det – og bevarer det. Det er fordi virkelig vitalitet er mere end en god søvn, vitaminer og fysisk aktivitet. Virkelig vitalitet er fysisk, emotionel og spirituel.

Vitalitet kommer, når du forstår din allervigtigste og naturlige kilde: Energi. Det kommer, når du ved, hvordan man kan åbne for hanen til denne kilde, og når du ved, hvordan du fjerner blokeringer til din forbindelse til kilden. Hvordan mestrer du energiens flyden(flow), så du kan udtrykke dit fulde potentiale?

Den gamle visdom fra verdens spirituelle traditioner har meget at lære os om videnskaben om at vitalisere krop, sind og ånd. Disse gamle traditioner taler gang på gang om vort væsens syv niveauer, og om de syv centre, de syv chakraer der bringer energien fra den spirituelle verden til vor verden.

I Jødedommen er der syv himle, og syv trin på Kabbalaens Livets træ. I Kristendommen er der syv sakramenter, i Hinduismen syv chakraer og i Buddhismen er der på mange måder beskrevet, hvordan vi kan komme i kontakt med højere niveauer af spirituel bevidsthed ved at accelerere energiens flod fra Ånd til materie, fra himlen til jorden, fra det indre til det ydre.

I DINE SYV ENERGI CENTRE af Elizabeth Clare Prophet, vil vort udgangspunkt være den gamle Østerlandske videnskab om kroppens syv energi centre eller chakraer. Selve chakraernes netværk former en slags ”Google Map”, der kan hjælpe dig med at undersøge og opdage din fysiske, følelsesmæssige og spirituelle verden. For der er meget mere af dig , af din vitalitet end hvad kan ses med det blotte øje.

Af Elizabeth Clare Prophet