fbpx

Header Menu

Englene ved din side og hvordan du kan møde din Skytsengle

kr.149,95 inkl.moms

Nyeste Bog:

Din skytsengel kender dig allerede. Han eller hun kender dig bedre end nogen anden i hele universet….. At møde denne specielle engle er lige så enkel som at vende sig mod en person ved siden af sig og sige: “Hej, jeg kunne godt tænke mig at lære dig nærmere at kende.” Hvis du virkelig vil ønske det, så er der ingen forhindringer fra din engel for, at du kan gå og tale med enhver lejlighed. Kun måske din egen generthed, frygt eller glemsomhed i forhold til at snakke med englene, for sådant et møde. At samarbejde med din skytsengle på livets vegne kan give dig stor glæde og håb for dig selv, din familie og venner, ja, faktisk for alle mennesker i verden.

DU VIL LÆRE:

 

• Hvem er din skytsengle

• Hvordan du kan kontakte Kærlighedens engle

• Kærlighedens prøvelser og hvordan succesfuld klare dem

• Hvordan du beskytter og healer dit fysiske hjerte

• Hvordan du helbreder din sjæl, dit indre barn

• Hvordan du kan blive genforenet med din tvillingeflamme

• Hvordan man udfordrer anti-kærlighedens kræfter

• Hvem keruberne er

• Og meget mere

Varenummer (SKU): Englene ved din side og hvordan du kan møde din Skytsengle Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Englene ved din side og hvordan du kan møde din Skytsengle

Kærlighedens  Engle

Måske kender du ikke Ærkeenglene Chamuel og Charity (da. Kærlighed), så derfor vil jeg begynde med, at fortælle lidt om dem. . Ærkeenglen Chamuel og Ærkeai* Charity og den Vågende Kerub tjener på strålen for Guds Kærlighed, Hans kreativitet og skønhed. Denne stråle af Guds Lys er også kendt som den tredje stråle. Dens farve dækker spektret fra lysrosa til rosa, mørkrosa og rubin. Disse engles opgave er, at arbejde med dit hjertechakra, som også er lysrosa og rosa. Dette chakra har tolv blade. Hindu navnet er Anahata chakraet.

Mandag er Ærkeenglene Chamuel og Charity´s dag, den dag hvor du kan føle kærlighedsenergien stærkest. Og samtidig er mandag også den dag hvor alting let kan blive uorganiseret, så meget, at det føles som om ugen først rigtig starter om tirsdagen. Grunden til disse forstyrrelser og afbrydelser er, at guddommelig kærlighed er den kraft, der er mest modstand imod på hele planeten. De faldne engle er fast besluttede på, at fratage os den Guddommelige Kærlighed, som vi kan udtrykke over for hinanden og give til alle vi møder._____________________________________

*/Ærkeai (eng:Arkeai) den danske form af det engelske ord for den kvindelige ærkeengel.

Så vi må være meget beslutsomme i vor overbevisning om, at udtrykke kærlighed hver dag Imidlertid særligt på mandage og ikke for nogen pris lade os fravriste Guds kærlighed. Ærkeenglene Chamuel og Charity arbejder gennem det tredje bånd i Kausallegemet, den guddommelige kærligheds, venligheds, overbærenheds og barmhjertigheds bånd. Deres retræte (eng: retreat), eller spirituelle hjem, er i himlen over Saint Louis, Missouri, i USA. Disse retræter på jorden var etableret lang tid før de historiske optegnelser begyndte. De er centreret over bestemte steder overalt på jorden.

Der er retræter for ærkeenglene, Elohimerne og de opstegne mestre. Det er åndens universiteter. Det er gyldne tidaldres byer af lys. Mellem vore inkarnationer, når et liv er afsluttet og inden et nyt begynder, har vi haft vidunderlige oplevelser i disse byer af lys. Vi kan rejse til disse retræter, som er lokaliseret i det, vi kalder den æteriske oktav, mellem vore inkarnationer og når vi sover om natten for, at modtage undervisning.

Første afsnit af bogen:  Englene ved din side og hvordan du kan møde din Skytsengle

Yderligere information

EPub

Value1, Value2