fbpx

Header Menu

Karma og Reinkarnation

kr.179,95 inkl.moms

Vi har alle været her før…

Karma hvad betyder den virkelig, og hvordan skal vi foreholde os til den? Denne bog, som er fuld af indsigt, vil hjælpe dig med at tage fat på dine karmiske forbindelser fra tidligere liv, der er årsagen til omstændighederne i det liv- gode som dårlige – har ”valgt” den familie, , hvem du er tiltrukket af og hvorfor nogle mennesker gør dig nervøse.

Du vil få indsigt i hvad vi laver mellem jordelivene, og hvad de store adepter fra Øst og Vest, inklusive Jesus, har at sige om karma og reinkarnation Du vil også kunne finde ud af, hvordan du kan vende dine karmiske møder til storslåede muligheder for at skabe den fremtid, DU ønsker.

Varenummer (SKU): Karma og Reinkarnation Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Karma og Reinkarnation

Held er et ord uden mening. Intet kan eksistere uden en årsag.

Karma og Reinkarnation er blevet til et almindeligt anvendt ord. Men ikke alle forstår, hvad karma virkelig betyder, hvorfor den er vigtig og hvordan vi skal forholde os til vor karma.

Tænk på de talenter, du blev født med og de gode ting, der er hændt dig i livet. Tænk så på de såkaldte begrænsninger og udfordringer, du har mødt i livet. Begge dele har med karma at gøre. Karma fortæller os simpelthen, at hvad der hænder os nu, er resultatet af årsager, som vi selv satte i gang i fortiden – enten for ti minutter siden eller for ti liv siden.

Vi har alle lært om karma i vor opvækst. Vi kaldte det bare ikke karma. I stedet hørte vi: Som man sår, så høster man. At for enhver aktion, er der en tilsvarende og modsatrettet reaktion. Som man reder, så ligger man! Og når alt kommer til alt: Du får, hvad du giver. I sin essens fortæller karma os, at hvad vi end foretager os, kommer det altid i fuldt omfang tilbage til vort eget dørtrin på et eller andet tidspunkt, på et eller andet sted.

Karma og Reinkarnation går hånd i hånd. Mens karma betyder ansvarlighed og tilbagebetaling, er reinkarnation simpelthen et andet ord for en ny chance, en ny mulighed. Reinkarnation giver os en chance mere til at gøre det godt igen, til at betale vor karmiske gæld til andre og til at høste de velsignelser, vi har sendt afsted.

Karma og reinkarnation hjælper os også med at give mening til livets mange spørgsmål. Hvorfor mig? Hvorfor ikke mig? Hvorfor blev min niece født med Downs syndrom, når hendes brødre og søstre er sunde og raske?

Hvorfor er jeg blevet velsignet med forfremmelse efter forfremmelse, mens min bror ikke kan holde på et job selvom vi havde de samme chancer og gunstige muligheder i vor opvækst? Hvorfor udvikler alle mine forhold sig til tovtrækninger og styrkeprøver hvordan kan det være, at jeg ikke kan leve sammen med ham og heller ikke kan leve uden ham?

Hvorfor må jeg forlade byen for at tage mig af mine svagelige og skrantende forældre, netop som jeg har fået det job, jeg har ønsket mig i et år?

Hvorfor overlevede jeg bilulykken, mens alle mine venner i bilen blev dræbt?

Livet er fuldt af paradokser og spørgsmål som disse.

På samme måde som en Zengåde, er disse spørgsmål designet til at få os til at søge dybere i vort indre, forbinde os med vor indre sjælsviden og løse den karmiske gåde.