fbpx

Header Menu

Lydens Kreative Kraft (Ny Udgave af få Succes med Lyd)

kr.149,95 inkl.moms

Få succes med lydens kreative kraft!

At lyd indeholder nøglen til universets skabelse, har videnskaben nu fundet frem til. Mystikker har altid brugt lyden til at skabe spirituelle og materielle ændringer i deres liv. Nu får du mulighed for at gøre det samme. Bøn er sjælens bog. Når bøn fremsiges lydeligt, så kan den åbne for Åndens dynamiske energi.

”Lyd er universets skabende kraft. Lær de syv
principper, der er grundlaget for mantraer,
bønner og bekræftelser og du vil opdage hvordan
du kan udnytte den spirituelle energi, til glæde
for dig selv og dine kære.”

 

Varenummer (SKU): Lydens Kreative Kraft Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Lydens Kreative Kraft

Da jeg oplevede en højere kraft.

Da jeg var teenager, lærte jeg at gå ind i og bruge en universel kraft, en kraft, der er til rådighed for os alle. Som førsteårsstuderende på Antioch College i Yellow Springs, Ohio, hvor jeg gik i 1957, havde jeg en af flere overraskende oplevelser med denne kraft. Få Succes med Lyd

Det var forårsferie og i sidste minut indså jeg, at jeg ikke ville tilbringe denpå kollegiet. Jeg ønskede at tage hjem til Red bank, New Jersey. Men jeg havde ingen kørelejlighed og heller ingen penge til rejsen. Jeg gik mig en tur og jeg kaldte med meget høj stemme på Gud: “Gud, jeg er nødt til at tage hjem og du må hjælpe mig med det!” Jeg gik tilbage til mit kollegium og løb de tre etager op til mit værelse. Svaret på min bøn kom så hurtigt, at jeg næsten helt tabte pusten. Da jeg nåede toppen af den åbne trappe-opgang, gjaldede en stemme: “Er der nogen, der har brug for et lift til New Jersey?” “Det har jeg!” svarede jeg tilbage.

Stemmen viste sig at tilhøre en mand fra luftvåbnet på Wright-Patterson basen. Skulle jeg acceptere et lift fra en helt fremmed? Mine kollegiesøstre var bekymrede, men jeg vidste, at jeg ville være sikker sammen med ham, for han var svaret på min bøn. Jeg pakkede mine ting og satte mig ind i vognen. Udaset efter fire dages afsluttende prøver, faldt jeg i søvn på bagsædet. Jeg sov det meste af turen og min Gud sendte chauffør bragte mig sikkert til min gadedør.

Jeg vidste, at jeg var i gang med noget. Jeg var kommet i kontakt med en kraft fra universet ved at fremsige mit ønske. Da jeg fremsatte et direkte ønske med høj stemme, nærmest påkaldende, så svarede Gud. Flere år forinden havde jeg læst om en metode af bønner, der kaldtes dekreter, i Guy og Edna Ballards bøger om “I AM” Religious Activity. Dekreter er positive bekræftelser*, der anvender Guds navn, JEG ER DEN JEG ER. Ved at anvende disse bekræftelser, kan man få adgang til sit Højere Selvs kraft.