fbpx

Header Menu

Meddelelser fra Himlen

kr.194,95 inkl.moms

En nylig bortgået sjæl taler fra himlen om sine forbavsende oplevelser:

Den usete forfatter af denne bog fortæller os om livets sande formål og tilskynder os til at gøre mest mulig ud af vores rejse her på jorden. Han advare os om at vi hurtig nærmere os et vendepunkt, som kan lede os til en oplysningstid med fred eller til en fremtid ingen af os ønskerat se. Hvis vi handler nu, kan vi stadig ændre tingendes tilstand men vi behøverhjælp fra himlen.

”Jeg har været vidne til så mange smukke og forbavsende begivenheder på denne side. ” Imidlertid tror jeg, at min største opgave er at tilskynde jer til at se: Hvad I har! ‐ hvorhen planeten går uden indgriben ‐ og hvordan I kan gøre en forskel…Jeg føler det som en påtrængende nødvendighed at hjælpefolk med erkende tidens tegn. ”

 

Varenummer (SKU): Meddelelser fra Himlen Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Meddelelser fra Himlen

En oplevelse af en overgang

Vi havde ventet på at min mand ville fortælle os mere om sin overgang til himlen , men han havde ikke uopfordret fremsat noget om emnet. Så vi besluttede at spørge ham om hans oplevelse og det kom der denne vidunderlige historie ud af!

Hvad skete der ved din overgang til himlen?

Jeg har kun tilladelse til at dele noget af min spirituelle rejse til himlen, med jer siden jeg forlod planeten jorden. Jeg må fortælle tingene sådan som jeg har set og forstået dem og det kan virke udfordrende på nogen som læser dette.

Jeg passerede ikke gennem en tunnel som i nær-døds-oplevelserne. Men min overgang til himlen var jo heller ikke en nær-døds oplevelse. Jeg blev hilst af et pragtfuldt englevæsen, der ønskede mig velkommen i himlen ved mit navn og som forklarede, at han ville ledsage mig på min rejse. Der er englegrupper, der specielt hjælper lysbærer med deres overgang.

Jeg stillede ham nogle spørgsmål. Jeg spurgte om dette betød, at jeg ikke ville komme tilbage. Jeg udtrykte bekymring for min familie. Jeg kunne samtidig se tilbage på min krop og se, at denne ikke længere kunne tjene som et hjem for mig. Alt var klart for mig. Jeg var ikke forvirret som folk er, der dør i ulykker eller totalt uventet.

Du oplever en frihed, som får dig til at forstå hvor form fast og begrænsende kroppen er. Og alligevel må vi være taknemmelige for vores kroppe og behandle dem med respekt, da vi behøver dem til at udvikle os i.

Jeg så jer give de sidste bønner over min krop. Og jeg fik tilladelse til at tale med jer på det tidspunkt.

Jeg var så glad for at I kunne høre mig, men jeg vidste ikke dengang at dette ville fortsætte.

Så mange ting viste sig i et glimt for mig og jeg ønskede dybt, at jeg havde bragt flere ting i orden for min familie før jeg gik videre. Englen forsikrede mig om, at I var i stand til at klare det og at I ville blive beskyttede og vejledt. Han legemliggjorde trøstens flamme sammen med en tilstedeværelse af kærlighed og venlig visdom. Så jeg kunne ikke betvivle noget i hans nærvær.

Uddrag fra bogen Meddelser fra HimlenGratis