fbpx

Header Menu

Den Violette Flamme

kr.149,95 inkl.moms

“Den violette flamme er et lys, der tjener alle de spirituelle retninger, som giver respekt og værdighed til alt levende. Den giver os en måde at forbinde os med hinanden …. Det er den, der virkelig giver dig personlig kraft og styrke.”

– Dannion Brinkley, forfatter til Møde Med Lyset

Det Tyvende  århundredes seer Edgar Cayce anerkendte den helbredende kraft af det violette lys. Dannion Brinkley så og oplevede den violette flamme i sin nær-dødsoplevelse. 

Healere og alkymister har brugt denne højfrekvente spirituelle energi til at skabe energibalance og åndelig forvandling.

Nu kan du selv anvende den violette flamme med de praktiske teknikker i denne bog til at skabe balance, harmoni og positiv forandring – i din krop, dit sind og din sjæl

Beskrivelse

Saint Germains Gave

De opstegne Mestre lærer os sammen med englene og ærkeenglene, hvorledes man befrier sig selv og andre. Disse Mestre har meddelt sig til os fra den åndelige verden gennem forskellige budbringere. Både Mark og jeg var trænet til at modtage budskaber fra Mestrene, og disse budskaber kalder vi dikteringer. 

Mestrene har også dikteret mange af de dekreter(bønner), som vi bruger. Når du fremsiger sidde ord, som er deres egne, har du direkte adgang til deres beskyttelse, vejledning og velsignelse.

Enhver opstegen mester lærer os om forskellige aspekter af Gud. Saint Germain, som har været den inspirerende kraft – eller måske snarere den centrale figur – bag frihedsbevægelser i tusinder af år, har vist os, hvorledes man bruger den violette flamme til at befri os selv og hele menneskeheden.

Den violette flamme er essensen af en af de ”syv stråler”. Ligesom en solstråle, der passerer gennem et prisme, bliver brudt til regnbuens syv farver, således manifesteres spirituelt lys som syv stråler. Hver stråle har sin egen farve, frekvens og kvalitet af Guds bevidsthed. Den violette stråle er kendt som den syvende stråle. Når du påkalder den i Guds navn, kommer den ned som en stråle af spirituel energi og bliver til en spirituel flamme i dit hjerte med kvaliteterne af barmhjertighed, tilgivelse, retfærdighed, frihed og forvandling.

Saint Germain er kendt som mesteren på den syvende stråle. Hver gang vi beder til ham, bringer han os mange af åndens gaver – hans glæde, diplomati og kreativitet. Han kan inspirere os med sine nyskabelser inden for videnskab, litteratur, religion, regering, filosofi, uddannelse, healing, alkymi og andre områder.

I næsten halvfjerds år har Saint Germain forberedt os på Vandmandens tidsalder, en æra med fred, frihed og oplysning. Han viste sig for Guy Ballard i de tidligere 1930’ere og gav ham den første lære om den violette flamme.

Saint Germain sagde, at efter i flere århundreder at have holdt kendskabet til den violette flamme hemmeligt, havde Mestrene besluttet at frigive dens brug til offentligheden på dette afgørende tidspunkt. Saint Germain har sagt: ”Brugen af den violette fortærende flamme er mere værdifuld for dig og hele menneskeheden end al den rigdom, alt det guld og alle de juveler, der findes på denne planet.