fbpx

Header Menu

Tvillingesjæle og Sjælevenner

kr.149,95 inkl.moms

ET NYT SYN PÅ KÆRLIGHED, KARMA OG PARFORHOLD

 

Søgen efter kærlighed og den perfekte partner er virkelig en søgen efter helhed.

Med varme og visdom hjælper ”Tvillingesjæle og Sjælevenner” os med at udforske den spirituelle dimension af parforhold og med at finde nye redskaber til helhed og sand kærlighed.

Du vil lære om hvad tvillingesjæle og sjælevenner er, samt om karmiske partnere. Du kommer til at forstå, hvorfor du tiltrækker bestemte elskere/elskerinder i dit liv. Og hvorfor selv det mest vanskelige forhold kan være et springbræt til den perfekte kærlighed, du altid har søgt efter.

“Efter femogtredive år som parforholdsrådgiver, finder jeg at ”Tvillingesjæle og Sjælevenner” er et yderst magtfuldt redskab til at afsløre sjælens indre mysterier og kærlighedens sande essens gennem sine indsigtsfulde analyser af virkelige oplevelser og klassiske kærlighedshistorier. “

-Marilyn C. Barrick, Ph.D., Klinisk psykolog og forfatter til ”Sacred Psychology of Love.”

Beskrivelse

TVILLINGESJÆLE og SJÆLEVENNER

Ikke kun tvillingesjæle opnår og opfylder sjælens tilfredsstillende kærlighed. Der er også en tæt kærlighed imellem beslægtede sjælevenner. En sjæleven er anderledes end en tvillingesjæl. Sjælevenner kommer sammen, fordi de arbejder på at lære at mestre den samme slags karma og for at udvikle de samme energier i deres chakraer. Så sjælevenner er tiltrukket af hinanden, fordi de har et helligt arbejde at udføre sammen, samtidig med at de følges ad på vejen mod større og større mesterskab over selvet. En sjæleven er som et ekko af en selv i materien, en som også arbejder på den samme opgave: at fuldkommengøre det guddommelige blåtryk. Maria og Josef, Jesu forældre, var sjælevenner, og delte den fælles opgave at være forældre til og at udvikle, støtte og opdrage en Kristus i deres søn. Begge deres tvillingesjæle befandt sig på de højere lysniveauer, for at holde balancen for deres mission. Mange mennesker i dag, som er på en spirituel vej og i færd med at balancere karma, vil føle sig tiltrukket af deres sjæleven, for at opfylde den samme Dharma og det samme hellige arbejde. Når Henry Wadworth Longfellow i sit digt beskriver Hiawathas længsel efter Minnahaha, illustrerer han den dynamiske polaritet mellem tvillingesjæle: ”Og som buen er til strengen, således er en mand til sin kvinde. Skønt hun bøjer ham, så adlyder hun ham – Skønt hun drager ham til sig, så følger hun ham; Ubrugelige er den ene uden den anden.”

Et Afsnit i bogen: Tvillingesjæle og Sjælevenner.