fbpx

Header Menu

Lad mig blive født!

kr.149,95 inkl.moms

Citat fra bogen:

Forestil dig:
Du er sjæl,
Der venter på at blive født-
Der ønsker at blive født…

Det ufødte barns skæbner er et af vor tids mest kontroverselle emner. Denne bog giver et nyt syn på emnet fra sjælens perspektiv – fra forældrenes sjæle og fra barnets sjæl. Uden stereotyper og slogans rører bogen hjertet og udfordre sjælen.

”Meningen med livet er ikke at være fri for
handicaps eller fri for byrder, men at leve livet
fuldt og helt – at blive alt hvad vi er bestemt til –
at fuldføre vor livsopgave med henblik på
hvilken vi inkarnererede.”

Varenummer (SKU): Lad mig blive født! Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Lad mig blive født!

Der findes en tidsplan for hver sjæl.

Enhver sjæl har en tidsplan.  Disse tidsplaner styres også af særligt myndige væsner, der er sponsorer for denne sjæl – man kan kalde dem gud-forældre. Tidsplanerne er en del af Guds store design for livet. Tænk over, hvor vidunderligt du er skabt, hvordan Gud har draget omsorg for dig personligt og omhyggeligt holdt øje med din vækst i livmoderen. Din Fader-Moder Gud fastsatte din undfangelse, dine forældre, dit liv, hensigten og formålet med din tilværelse. Du blev født på netop det tidspunkt, der var planlagt for dig.

Hvad ville du gøre, hvis du ikke var blevet født?
Hvordan ville du så arbejde på gennemførelsen af din åndelige plan?

Aborteringen af en sjæl er mere end aborteringen af det fysiske legeme. Det er aborteringen af denne sjæls mission og guddommelige plan. Det er aborteringen af et individuelt kald fra Gud, for Gud vælger det helt specielt historiske øjeblik for enhver sjæls tilbagevenden til jorden for at tage del i den guddommelige plan for de bestemte årtier og århundreder.

Når man aborterer liv i livmoderen, aborterer man muligheden for en sjæl, hvis tidsplan for inkarnation var fremkommet i livscyklusserne. Selv før et barn er undfanget i livmoderen, er den guddommelige plan for sjælen blevet udarbejdet i komplicerede detaljer. Guds prægtige design er så nøjagtigt, at generne i det lillebitte foster, der skabes ved undfangelsen, allerede er tilpasset netop den specielle sjæl, der vil tage bolig i det.

Enhver har en mission. De, der gennemgår en nær-dødoplevelse, beretter ofte om, at de har fået fortalt om deres mission ved møder med engle og lysmestre. Disse oplevelser er tit blevet kaldt ”livs-tilbageblik”. Faktisk gør alle sjæle ved afslutningen af deres tid på jorden status over det liv, de har levet. Succeserne og fejltagelserne anses alle for læreprocesser. De, der vender tilbage fra en nær-dødoplevelse, gør det ofte, fordi de havde en speciel mission, som de endnu ikke havde opfyldt. De vender tilbage med en klar fornemmelse af et bestemt formål og vil søge at opfylde det, de kom til jorden for at udføre.

Et barn ankommer til livmoderen med en enestående mission og den samme fornemmelse af formålsbestemthed. Før undfangelsen overhovedet sker, bestemmer et råd af åndelige vejledere i samarbejde med sjælens Højere Selv, hvornår og under hvilke omstændigheder sjælen skal inkarnere. Disse omstændigheder er skræddersyede til sjælens behov med henblik på at give hende de bedste muligheder for at arbejde med sit livs formål på jorden såvel som med den specielle karma, der er blevet tildelt sjælen for afbalancering og renselse i en speciel inkarnation.