fbpx

Header Menu

Sjælens Mystik

kr.99,95 inkl.moms

Hvad er sjælen?

Hvad er sjælen da, hvordan tager man vare på sin sjæl og hvad drejer
sjælens udvikling sig om? Vi må stille os selv disse spørgsmål fordi
vores viden om sjælens tilstand er nøglen til vores succes på den
åndelig vej

Hvad er meningen med livet?
Denne bog giver svar på mange af de
spørgsmål, som vi mennesker tumler med.
Hvem er Jeg?

Varenummer (SKU): Sjælens Mystik Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Sjælens Mystik

Hvad er sjælens mystik?

Sjælen er et populært emne nu til dags. Folk taler og skriver om sjælen. De ved at sjælen er noget vigtigt, men de ved ikke hvorfor. Vores sjæle har udviklet sig så længe som vi har opholdt os i det materielle univers. Og dog er kun få mennesker klar over, hvad sjælen er. Mange tænker slet ikke på den. Man kan sige at de er ”sjæle-analfabeter”. Hvis du lavede en tilfældig undersøgelse og spurgte folk, om de vidste, hvordan de skulle tage vare på deres sjæl, ville de fleste mennesker sige, at det havde de ikke den fjerneste idé om. Hvad er sjælen da, hvordan tager man vare på sin sjæl, og hvad drejer sjælens udvikling sig om?

Vi må stille os selv disse spørgsmål fordi vores viden om sjælens tilstand er nøglen til vores succes på den åndelige vej.

Til en begyndelse kan vi forstille os sjælen som en funklende, gennemsigtig kugle, der konstant udvikler sig – eller degenererer. Sjælen er den dødelige del af os selv, som kan blive udødelig -som skal og må blive udødelig, hvis hun skal overleve. For at opnå udødelighed må sjælen forenes med eller bindes til sit Højere Selv, som er hendes Hellige Kristus Selv. Ja, indtil denne tilknytning finder sted er sjælen ikke permanent og kan derfor fare vild og gå til grunde.

Det er derfor, at sjæle som ikke er fast forbundet med deres Højere Selv, er udsat for fare på planeten jorden. Enhver kan miste sin sjæl og blive en paria ved at bespotte Gud eller ved at pine og plage sin sjæl (eller en andens sjæl) indtil sjælen når dertil, at hun byder døden velkommen, idet hun ser døden som et ophør af fysisk og åndelig mishandling. Den velsignede Moder Maria har indtrængende bedt os om, at bede til Gud hver dag, om at sende sine engle til sjæle, som vil fare vild eller være fortabte, hvis ikke vi beder om guddommelig indgriben på deres vegne. Lad os besvare hendes bøn med vores sjæls intensitet.

Har du nogensinde tænkt over, at du i dette liv og tidligere liv måske har forsømt udviklingen af din sjæl, og i stedet har valgt at udvikle dit menneskelige ego? Eller at du måske ikke har givet næring til din sjæl – denne meget vigtige ”livs-essens” som afspejler både din personlighed og Guds Personlighed? Hvad du har taget til dig fra disse to personligheder, hvordan du har integreret de to og indføjet dem i din helt særegne sjælsbevidsthed, det definerer faktisk din sjæls identitet.

Hvis du har bygget en mur op mellem sjælen og resten af dig selv, og har afskåret sjælen fra din personlighed og Guds Personlighed, så er du gået i stå i din åndelige udvikling. Og hvis du ikke ved, at du har gjort det, er du i en endog værre situation: Så står du i en negativ position.

Vores sjæle er kloge. Vores sjæle kender fortiden og dens betydning for nutiden og fremtiden. Og de ved, hvad der skal gøres nu og her. Sjælen er meget følsom og samtidig er hun uskyldig og forsvarsløs. Hun er sårbar over for astrale kræfter. Hun er let at gøre indtryk på, og kan let ledes på afveje. Hun tager ofte farve efter sine omgivelser. Hun lider når hun udsættes for vold af enhver slags. Hun bliver såret af mentale og følelsesmæssige gifte, og af fysisk og verbal mishandling. Vores sjæle har et påtrængende behov for vores trøst og vores beroligende ord. De har brug for at vide, at vi vil beskytte dem mod alt ondt.