fbpx

Header Menu

Ærkeenglen Rafael (De Helbredende Engle)

kr.149,95 inkl.moms

Elizabeth Clare Prophet

introducerer  os til

De Helbredende Engle,

Ærkeenglen Rafael og

Englenes Dronning Jomfru Maria.

HVORDAN VI KAN SAMARBEJDE MED ENGLENE

MØD DE HELBREDENDE ENGLE

Rafael betyder: ”Gud har helbredt” eller ”Guds Medicin”.

Hans højeste ønske er at helbrede os, hjerte, sjæl og sind. Han er også mester i at heale fysiske skader og sygdomme, store som små.

Elizabeth Clare Prophet introducerer os til De Helbredende Engle, Ærkeenglen Rafael og Englenes Dronning Jomfru Maria. De arbejder med healere indenfor alle områder –både de alternative og de etablerede i den medicinske profession. De inspirerer hele tiden til nye opfindelser og helbredelsesmetoder både videnskabeligt og alternativt.

 

DU VIL LÆRE:

*Hvordan Ærkeenglen Rafael og Englenes Dronning arbejder med os

*En forståelse af Den Helbredende Tankeform og hvordan du kan bruge den (se billede)

*At den helbredende kraft og stråle har sit sæde i det tredje-øje.

*At bruge dit tredje-øje, og at sige positive bekræftelser til englene til at helbrede dig selv og dine kære.

De arbejder med healing indenfor alle områder – både de alternative og de etablerede i den medicinske profession. De inspirerer hele tiden til nye opfindelser og helbredelsesmetoder både videnskabeligt og alternativt. De arbejder med healere indenfor alle områder –både de alternative og de etablerede i den medicinske profession. De inspirerer hele tiden til nye opfindelser og helbredelsesmetoder både videnskabeligt og alternativt.

Beskrivelse

 DIT LIVS MISSION

 Når vi inkarnerer, fortæller Karmas Herrer hvad vores opgave og hvad vores mission vil være i det kom-mende liv.

Det bliver skrevet i de dybeste lag i vores sjæl. Da vi var små ville vi være politibetjent, brandmand, sygeplejerske, læge og hvad vi ellers fandt på. Gradvist for-mer vi i vort hjerte hvad vores mission her i livet skal være og vi stiler mod den uddannelse, der kan føre os til målet. Karmas Herrer kan fortælle os meget mere. Hvis du har lyst til at vide mere om de oplevelser forskellige men-nesker har haft mellem livene, kan du få fat i indtil flere bøger om folk, der er blevet regredieret.

Ved regressionen kan de huske, hvad de oplevede før de kom ned i dette liv, og hvilke råd og hvilken vejledning de fik. De fik endda at vide hvilke indvielser, eller prøver de skulle klare, hvilke mennesker de skulle møde og få fred med, og hvordan de skulle lære at kærlighed er den eneste og sandeste vej. Så vores sjæl modtager megen vejledning, men når vi så kommer ned ad slisken og gennem fødselskanalen, så møder vi glemslens slør. Så ikke ret mange mennesker er klar over, at de har levet før, at de har været i himlen, og at de har kendt væsener af lys eller engle.
Det er en af grundene til at jeg holder disse foredrag og seminarer i mange forskellige byer ud over landet, det er for at gøre folk bekendt med englene og med det faktum, at vi har en guddommelig plan og at en opstegen mester er noget du også kan blive.
Et afsnit fra bogen Ærkeenglen Rafael