fbpx

Header Menu

Chelaen og Vejen

kr.149,95 inkl.moms

Af Elizabeth Clare Prophet.

Breve fra en Mester

I ”Chelaen og Vejen” lærer vi direkte fra Mesteren selv. El Moryas dyrebare undervisning, givet gennem hans budbringere Mark og Elizabeth Clare Prophet, er nu tilgængelig for alle.

El Morya viser vejen for dem, der stræber efter et højere niveau af bevidsthed og spiritualitet. Gennem indsigt og meditationer, som den oprigtige sandhedssøgende sjæl næppe har råd til at være foruden, er ”Chelaen og Vejen” en personlig instruktion fra El Moryas hjerte og sind, sendt som ugentlige breve og her samlet i en smukt illustreret bog.

El Morya Khan er måske den mest berømte af de tibetanske mahatmas. Det er kendt, at han blev født som en Rajput-prins i den indiske krigerklasse af herskere, generelt værdsat for deres ærekærhed og mod. Hans fødselsdato vides ikke.

Det, der gør El Moryas liv så bemærkelsesværdigt, er hans vidtrækkende arbejde for at fusionere de oprindelige åndelige sandheder i Østen med Vestens traditioner. Han opnåede dette i vid udstrækning ved at stifte Theosophical Society med adepten Koot Hoomi i 1875 og ved at frigive instruktioner gennem denne organisation. El Moryas instruktion kom delvist i form af personlige breve adresseret til en håndfuld disciple, eller chelaer, fra “The Mahatma of the Himavat”. Disse breve befinder sig nu på British Museum i London. Teosofisk litteratur indeholder ærefrygtindgydende vidnesbyrd om de få, som besøgte El Morya i Himalaya. Disse disciples beretninger afslører, at mange stræbte efter selv den mindste kontakt med denne adept.

Med denne nye samling breve, får vi nu en mulighed, her i Vandmandens Tidsalders begyndelse, for at holde mesterens egne ord i vore hænder, følge hans anvisninger og opnå indre kontakt med ham.